Bezmetalne krunice i mostovi

//Bezmetalne krunice i mostovi
Bezmetalne krunice i mostovi 2017-09-25T15:27:30+00:00

logo-bullet  Bezmetalne krunice i mostovi

Kad su u pitanju veća oštećenja zuba, veliki broj plombi, masivne plombe, sive (amalgamske) plombe ili drastična promena boje zuba zbog endodontskih intervencija, bele plombe vrlo često ne mogu dati zadovoljavajuće estetske rezultate. Tada bi trebalo da razmislite da li su bezmetalne krunice i mostovi možda ipak bolje rešenje za vas. Stomatolog će vam predložiti najbolje rešenje kako da dobijete blistav i lep osmeh kakav ste želeli.

Estetski problemi te vrste se najefikasnije rešavaju primenom bezmetalnih keramičkih krunica i mostova. Koriste se za izradu protetskih radova vrhunskih estetskih rezultata.

Bezmetalne keramičke krunice i mostovi mogu biti izradjeni od  cirkon keramike (ZrO2) ili glas keramike koja se može izraditi za 24 časa . Svi materijali koji se koriste u izradi bezmetalnih kruna i mostova imaju garanciju kvaliteta renomiranih  evropskih  proizvodjača: Kavo, Ivoclar, Vita, Sirona, Dentsply. Pacijenti mogu svakog trenutka proveriti iz kog bloka kao i od kog materijala je izradjen njihov protetski rad, jer svaki blok u sebi sadrži čip o svim karakteristikama materijala.

Bezmetalne krunice i mostovi se  izrađuju isključivo uz pomoć kompjutera (CAD/CAM), s tim što se preko osnove, koju čini kompjuterski izradjena keramika, rukom zubnog tehničara, specijalizovanog u oblasti keramike, krunica i most dovršavaju, nanošenjem keramike u slojevima da bi se postigle sve vizuelne, anatomske i estetske karakteristike prirodnih zuba.

Pozovite nas i zakažite besplatan pregled! 011-323-80-28    065-323-80-28

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
  • Drop files here or
    Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.