Mezoterapija

Mezoterapija 2017-09-25T15:27:20+00:00

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja ogovarajućih aktivnih supstanci direktno u željene slojeve kože. Kao deo estetske medicine, mezoterapija se koristi za podmlađivanje kože i uklanjanje njenih nedostataka, kao što su celulit ili strije. Mezoterapija je efikasna medicinska antiaging metoda široko primenjivana u svetu. Mezoterapijom se aktivne, lekovite supstance ubrizgavaju u srednji sloj kože, poznat kao mezoderm, koristeći mikro igle. Kokteli se ubacuju u sloj kože u koji krema ne može da prodre, čime se koža hidrira i vraća joj se sjaj.

mezoterapija

Kokteli ispunjavaju bore i podstiču tonus lica, osvežavaju, hidriraju, podmladjuju i zatežu kožu lica, vrata, dekoltea i ostalih delova tela. Lice izgleda mladje već posle prvog tretmana. Rezultat je svež izgled lica i hidrirana koža.

Mezoterapija je bezbolna i preporučuje se osobama posle 25 godina starosti, jer gubitak elastičnosti kože postaje vidljiv već tada. Mezoterapija postiže fantastične rezultate i kod osoba posle 60-te godine starosti. Ovo je idealan tretman za revitalizaciju i regeneraciju kože.

Broj tretmana mezoterapije zavisi od stanja kože. Kod starijih osoba preporučuje se 4 tertmana u toku mesec dana, a postignuti rezultati se održavaju jednom mesečno. Koristimo preparate francuske firme FILORGA sa 54 aktivne supstance.

mezoterapija

Nakon tertmana nema otoka, bola, modrica i crvenila, tako da se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Tokom nedelje nakon tretmana koža postaje svetlija, zategnuta I restruktuirana, lice izgleda mladje i odmorno. Mezoterapija kao antiaging metoda idealna je za osobe koje žele što duže da zadrže mladolik izgled.

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
  • Drop files here or
    Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.