Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri 2017-09-25T15:27:20+00:00

Hijaluronski fileri predstavljaju najjednostavniju i najbržu metodu za podmladjivanje kože lica, vrata i dekoltea. Ako se na adekvatan način koriste hijaluronski fileri proverenih proizvođača, dobijaju se izvanredni rezultati, koji su vidljivi u roku od dve do tri nedelje. Sama intervencija traje svega petnaestak minuta i potpuno je bezbolna. Primena hijaluronskih filera u estetske svrhe neprikosnovena je već 10 godina. Tretmani hijaluronom postali su apsolutni svetski hit kada je reč o podmladjivanju kože.

Supstanca mladosti, tj. hijaluronska kiselina, sastavni je deo polimukopolisaharida, molekula koji  ima veliku moć da vezuje vodu. Oko 70% hijalurona nalazi se u koži i održava njen volumen, dajući joj ujedno jedar i svež izgled. Iako je hijaluronska kiselina prirodni sastojak kože, njena količina se s godinama smanjuje, pa na koži počinju da se formiraju sve veće bore. Suština tretmana filerima je nadoknaditi hijaluronsku kiselinu koja je starenjem nestala. Postoji više različitih vrsta hijaluronskih filera. Kada je reč o korekcijama na licu, filerima se pored popunjavanja bora mogu menjati i konture lica, a dobre estetske rezultate daje i kod povećanja usana.

hijaluronski fileri

Pune usne, jakih i lepih kontura želja su mnogih ljudi, ali vremenom usne se smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada i oko njih se pojavljuju bore.  Hijaluronskim filerima se vraća punoća usnama i regulišu se bore oko njih.

Zahvaljujući hijaluronskim filerima moguće je uklanjanje bora bez hirrurške intervencije. Tretman hijaluronskim filerima je bezbedan i bezbolan, a rezultati je vidljivi odmah posle tretmana.

hijaluronski fileri

Restylane hijaluronski fileri Švedske kompanije Q-MED su jedan od najkvalitetnijih brendova na svetu kada su u pitanju hijaluronski fileri. Milioni zadovoljnih pacijenata potvrdjuju njihov kvalitet.

Hijaluronski fileri – trenutno, vidljivo i prirodno podmladjivanje, popunjavanje bora oko očiju, pušačkih bora oko usana, dubokih bora od nosa do usana (nazolabijalnih bora), od usana prema bradi (marionetskih bora), izmedju obrva (glabelarnih bora)…

hijaluronski fileri

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
  • Drop files here or
    Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.